Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η Ελληνίδα που συμμετέχει στο Homeland

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η Ελληνίδα που σ...

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στο Instagram

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα της έκανε τα προηγούμενα χρόνια η Ελληνίδα ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η οποία συμμετέχει στην πετυχημένη αμερικάνικη σειρά κατασκοπίας Homeland.

Η γνωστή σειρά κατασκοπίας με πρωταγωνίστρια την Claire Danes προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 2011 και πλέον βρίσκεται στην 8η και τελευταία τηλεοπτική σεζόν της, στην οποία και συμμετέχει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου στην Αμερική, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το φινάλε του Homeland με άφησε τελικά άφωνη. Πέρα από τα αστεία, ήταν μεγάλος ο ενθουσιασμός μου που συμμετείχα στο τέλος αυτής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθώ από το 2011. Και ήταν εκπληκτικό που συνάντησα τόσο ξεχωριστούς ανθρώπους, όπως η πρωταγωνίστρια Claire Danes, ο Costa Ronin, η Lesli Linka και ο Alex Gansa. Ευχαριστώ όλους τους τηλεθεατές που με υποδέχτηκαν στην οικογένεια της σειράς».

Φυσικά το post της σχολίασαν με ενθουσιασμό οι διάσημοι φίλοι της, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Πάνος Βλάχος που έδειξε τον ενθουσιασμό του για την Ιωάννα και πολλοί ακόμη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight