Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκίνηση στις αποθήκες ΑΣΟ της Πάτρας- Τα... μαζεύουν οι καρναβαλιστές -ΦΩΤΟ

Συγκίνηση στις αποθήκες ΑΣΟ της Πάτρας- ...

Έχουν ειδοποιηθεί να αποχωρήσουν μετά από χρόνια

Συγκίνηση επικρατεί αυτές τις ημέρες στις αποθήκες του ΑΣΟ στην Πάτρα, καθώς μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας και δημιουργίας εκεί, τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού υποχρεώνονται να αποχωρήσουν.

Η απόφαση της δημοτικής Αρχής είναι οριστικοί και οι καρναβαλιστές έχουν ειδοποιηθεί να μαζέψουν τα πράγματά τους προκειμένου ο χώρος να αδειάσει και να ξεκινήσουν οι εργασίες για την μετατροπή του σε πολιτιστικό πολυκέντρο.

ΔΕΙΤΕ το μήνυμα που έγραψε και τις φωτογραφίες που ανέβασε η Πατρινιά καρναβαλίστρια Πόπη Αλιβιζάτου:

Απρίλης στον ΑΣΟ.... Αναχώρηση χωρίς γυρισμό... Τελευταίες εικόνες, τελευταίες ματιές, χίλιες εικόνες στο μυαλό, αναμνήσεις, γέλια, παρέες, δημιουργίες...... Στιγμές, ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια...... Και τώρα, η μεγάλη μετακόμιση, άρχισε... Για το άγνωστο..... Πάλι, τα μπογαλάκια μας και δρόμο, περιφερόμενοι νομάδες, που δεν στεριώνουμε πουθενά. Τι να πάρεις, τι να αφήσεις και πού να το πας! Γίνεται πιο δύσκολο αυτό που αφήνεις όταν είναι άγνωστο το τι θα βρεις (αν βρεις!!!).

Είναι πίκρα να γυρίζουμε πάλι σε καταστάσεις που ζήσαμε δεκαετίες πριν. Περιφερόμενοι, λοιπόν, και τα πράγματά μας θα μείνουν έξω, στο ύπαιθρο, αφού δεν χωράνε πουθενά!!!! Εμείς, όμως, οι άνθρωποι του καρναβαλιού, χωράμε παντού στα μικρά και τα μεγάλα αυτής της πόλης, με ή χωρίς ΑΣΟ, χωρίς να κατεβάζουμε τον διακόπτη. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις