Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Πασχαλινή κόντρα" Σπίρτζη- Φαρμάκη για τα έργα της Πάτρας

"Πασχαλινή κόντρα" Σπίρτζη- Φα...

Ανταλλαγή αναρτήσεων

Διαδικτυακή αντιπαράθεση μεταξύ του πρώην υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, προέκυψε την Μεγάλη Παρασκευή με φόντο τα έργα της περιοχή και ειδικότερα την Πατρών-Πύργου και της υπογειοποίηση του τρένου.

Η «κόντρα ξεκίνησε με μια ανάρτηση του πρώην Υπουργού ο οποίος θυμήθηκε τα όσα έγραφε, τέτοιες μέρες πέρυσι ο κ. Φαρμάκης, για την έναρξη εργασιών στην Πατρών-Πύργου.

«Χθες ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, κ. Φαρμάκης δεν πήγε στην Πατρών-Πύργου όπως πέρσι για να δει ότι Μεγάλη Πέμπτη δεν δούλευαν τα εργοτάξια. Έμεινε Πάτρα για να παρακολουθήσει τα έργα υπογειοποίησης του Σιδηρόδρομου... Καλή Ανάσταση στην Αχαΐα και την Ηλεία...», έγραψε ο κ. Σπίρτζης.

 

 

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον κ. Φαρμάκη ο οποίος σε ανάρτησή του σημειώνει:

«Υπουργέ μου, καλή Ανάσταση. Χαίρομαι που θυμήθηκες την Πατρών-Πύργου. Ένα «εμβληματικό» έργο της θητείας σου. Ήμουν σίγουρος ότι είχε κάνει εξίσου καλή δουλειά και στην υπογειοποίηση του τρένου στην Πάτρα και είπα να μείνω σπίτι να διαβάσω χιλιάδες σελίδες των μελετών της που άφησε παρακαταθήκη και ω του θαύματος μου πήρε μόλις 10’. Μέρες που είναι πάντως καλό θα είναι πριν το μεγάλο Πάθος, να αναζητούμε την μετάνοια.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις