Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρίνα Πατούλη: «Λυπάμαι, αν έβαψα τα αυγά κόκκινα και όχι χρυσά»! ΦΩΤΟ

Μαρίνα Πατούλη: «Λυπάμαι, αν έβαψα τα αυ...

Η ανάρτηση στα social media

Η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και σύζυγος του Περιφεριάρχη Αττικής, Μαρίνα Πατούλη, ποζάρει στο σαλόνι της, κρατώντας τα κόκκινα αυγά που έχει ετοιμάσει για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, φαίνονται και διάφορα σημεία από το σπίτι της, στο οποίο πρωταγωνιστεί το χρυσό. 

Πριν από μερικές μέρες, η Μαρίνα Πατούλη είχε ανεβάσει στο Instagram και στο Facebook μερικές φωτογραφίες όπου φαινόταν το χρυσό σπίτι της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να λάβει κάποια αρνητικά σχόλια, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι η διακόσμηση αυτή αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Επειδή, όμως, η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της, αποφάσισε να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια με μία νέα της ανάρτηση. 

«Μεγάλη Πέμπτη και κατά το παραδοσιακό έθιμο έβαψα για πρώτη χρονιά τα κόκκινα πασχαλινά αυγά. Και του χρόνου με υγεία σε όλους μας! #stayhome (Υ.Γ. Λυπάμαι αν στενοχώρησα τους "φίλους" μου και τα έβαψα κόκκινα αντί για χρυσά), έγραψε στη λεζάντα της νέας φωτογραφίας. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight