Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου

Τον ευχαρίστησε για τη συμβολή της εκκλησίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση στον Αρχιεπίσκοπο και τον ρώτησε πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του.

Ο κ. Ιερώνυμος τον ενημέρωσε ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και ότι θα λειτουργήσει κανονικά από σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Ιερώνυμο για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και ευχαρίστησε την Εκκλησία για τη σημαντική βοήθειά της στη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι η Εκκλησία εμπιστεύεται το έργο τής κυβέρνησης και τον δύσκολο και αποτελεσματικό αγώνα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επισήμανε, ότι η Εκκλησία βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό της Πολιτείας για όλα τα ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως είναι αυτή η δοκιμασία, και ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων Αρχών της, καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων των συμπολιτών μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις