Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομικοί με πολιτικά θα φυλάνε τις εκκλησίες- Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης

Σε αυξημένη εποπτεία τίθενται όλες οι εκκλησίες της χώρας από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, για να αποφευχθούν εικόνες με πιστούς που «σπάνε» την απαγόρευση κυκλοφορίας, η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει στις εκκλησίες για περιπολίες την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV η επιτήρηση για γίνεται από το πρωί έως το βράδυ και ήδη οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων έχουν λάβει τις σχετικές διαταγές. Μάλιστα στην «επιχείρηση» θα συμμετέχουν ακόμα και αστυνομικοί με πολιτικά ώστε να δίνουν πλήρη εικόνα στα κέντρα επιχειρήσεων.

Την ίδια ώρα πληροφορίες έφτασαν στην Γενική Αστυνομική διεύθυνση, για ιερέα ο οποίος έκλεινε ραντεβού με πιστούς μέσω γραπτών μηνυμάτων, οι οποίοι ήθελαν να λάβουν την Θεία Κοινωνία. Αμέσως η αστυνομία ενημέρωσε τον προϊστάμενο του ιερέα για την δραστηριότητά του ζητώντας να τον επιπλήξουν και να σταματήσει η διαδικασία.

Τέλος, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει απλώσει «δίχτυ» στο διαδίκτυο, ώστε να εντοπίζει τους «ακραίους» που θέλουν να παρασύρουν κόσμο να συγκεντρωθούν αύριο και την Μεγάλη Παρασκευή έξω από εκκλησίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις