Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το σενάριο του σίκουελ του “Downton Abbey” θα γραφτεί φέτος

Το σενάριο του σίκουελ του “Downton Abbe...

Όπως δήλωσε ο παραγωγός του φιλμ, Γκάρεθ Νίμι

Ο παραγωγός της κινηματογραφικής μεταφοράς της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey (Ο Πύργος του Ντάουντον) Γκάρεθ Νίμι διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας καθώς έχει δοθεί υπόσχεση γι' αυτό στους θαυμαστές της σειράς εποχής με φόντο την αριστοκρατική Αγγλία την εποχή του μεσοπολέμου.

«Έχουμε δεσμευθεί να κάνουμε μια συνέχεια, αν μπορέσουμε να φέρουμε όλους τους συντελεστές πίσω» δήλωσε ο παραγωγός Γκάρεθ Νίμι στο ΕΤ.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα έχουμε ένα σενάριο και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε ξανά όλους τους ηθοποιούς, ξέρετε, το συντομότερο δυνατό» είπε.

Το περασμένο φθινόπωρο ενόψει της κυκλοφορίας της 1ης ταινίας, ο παραγωγός του Downton Abbey, επιβεβαίωσε ότι η συνέχεια «είναι στα σκαριά».

«Εργαζόμαστε για το ποια θα είναι η ιστορία και πότε θα μπορούσαμε να την κάνουμε. Αλλά είναι το ίδιο με την πρώτη φορά: Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξανασυναντηθούμε όλοι ξανά. Και αυτό ήταν πολύ δύσκολο» δήλωσε στο The Hollywood Reporter τον Νοέμβριο του 2019.

Η Βρετανική σειρά εποχής με θέμα τη ζωή της αριστοκρατικής οικογένειας Κρόουλι και του υπηρετικού προσωπικού της, κέρδισε περισσότερα από 52 βραβεία και θεωρείται μία από τις καλύτερες δραματικές όλων των εποχών.

Το φιλμ σε σκηνοθεσία Michael Engler έκανε διεθνείς εισπράξεις 192 εκατομμυρίων δολαρίων, τα 96,8 από τα οποία προήλθαν από το Αμερικάνικο box office. Το σενάριο της ταινίας που είχε προβληθεί και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare, ήταν του Julian Fellowes, δημιουργού της περίφημης πολυβραβευμένης σειράς.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture