Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε ετοιμότητα το νοσοκομείο Μεσολογγίου για την ιχνηλάτηση των επαφών του γιατρού από το Αιτωλικό

Σε ετοιμότητα το νοσοκομείο Μεσολογγίου ...

Βρέθηκαν τρια θετικά κρούσματα με ήπια συμπτώματα που νοσηλεύονται στο σπίτι τους.

Σε ετοιμότητα τέθηκε από την 6η ΥΠΕ το νοσοκομείο Μεσολογγίου μετά τη διαπίστωση που προέκυψε από την ιχνηλάτηση των επαφών του γιατρού από το Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας που νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική του Ρίου με κορωνοϊό ότι άλλα τρία άτομα είναι θετικά στον ιό.

Μέχρι στιγμής, στο Αιτωλικό όπου διατηρεί το ιατρείο του και στο Νεοχώρι που κατοικεί ο γιατρός βρέθηκαν θετικά τρια άτομα με ήπια συμπτώματα – ανάμεσά τους και η μητέρα του γιατρού – και νοσηλεύονται κατ’ οίκον στα σπίτια τους.

Το νοσοκομείο Μεσολογγίου τέθηκε σε ετοιμότητα αφού η ιχνηλάτηση συνεχίζεται προκειμένου σε αυτό να γίνεται η λήψη δειγμάτων και να στέλνονται για έλεγχο στην Πάτρα.

Σε ο,τι αφορά την εικόνα στα νοσοκομεία της Πάτρας, ένας γιατρός που νοσηλευόταν στο Ρίο πήρε τη Μεγάλη Τρίτη εξιτήριο, ενώ παραμένουν στο νοσοκομείο ο Αιτωλοακαρνάνας γιατρός στην οφθαλμολογική κλινική και ένας ακόμη ασθενής στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης.

Η Κλινική ΩΡΛ στην οποία φιλοξενούνται ύποπτα περιστατικά παραμένει άδεια για την ώρα.

Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας παραμένει ο 52χρονος πατρινός σε σταθερά βελτιούμενη κατάσταση που δινει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την υγεία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις