Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κινδύνεψε στη θάλασσα για να σώσει μία χελώνα

Κινδύνεψε στη θάλασσα για να σώσει μία χελώνα

Στην Κρήτη

Ένας νεαρός άνδρας με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής έπεσε στη θάλασσα να σώσει μία χελώνα που κινδύνευε. Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού κάτω από το παλιό «Φάρος».

Όπως εξιστορεί ο ακτινολόγος, Ευθύμης Φασουλάκης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος είχε ρίξει δίχτυα ψαρέματος ανοιχτά στη θάλασσα με την χελώνα να εγκλωβίζεται.

Ειδοποιήθηκε το λιμενικό ωστόσο επειδή καθυστερούσε και η χελώνα πάλευε να σωθεί ο νεαρός άνδρας – χωρίς καν να σκεφτεί ότι τα βράχια που βρίσκονται στο σημείο είναι απότομα και κοφτερά – πέφτει στη θάλασσα.

Κολυμπάει προς τη χελώνα και λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να την απελευθερώσει εισπράττοντας τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων. Ο ίδιος επέστρεψε προς την ξηρά με πολλή μεγάλη δυσκολία και ακούμπησε σε ένα βράχο έχοντας σχεδόν χάσει τις αισθήσεις του.

Ο κ. Φασουλάκης, σπεύδει προς το νεαρό ο οποίος είχε αδύνατο σφυγμό και τάση προς λιποθυμία. Ο ίδιος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να συνέλθει. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πηγή:cretapost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις