Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Από την Μ. Δευτέρα το Θυμάρι ετοιμάζει για εμάς λαχταριστά νηστίσιμα πιάτα

Από την Μ. Δευτέρα το Θυμάρι ετοιμάζει γ...

Για take away από το κατάστημα ή delivery στον χώρο μας

Νηστεία χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση και στην ποιότητα από το αγαπημένο μας μοντέρνο ψητοπωλείο Θυμάρι. Μοναδικά σουβλάκια μανιταριών, πίτα με γύρο από μανιτάρι, πατάτα με τη φλούδα ψητή στη σχάρα, γευστικά λαχανικά σχάρας με μηλόξυδο, τηγανιά μανιταριών σβησμένη με κρασί είναι μερικά από τα καθιερωμένα πιάτα που φέρουν την υπογραφή Θυμάρι και μπορείτε να απολαύσετε και στην περίοδο της νηστείας.

Για την Μεγάλη Εβδομάδα έχουν προστεθεί στο μενού καλαμαράκια, πατατοκροκέτες, μπιφτέκι λαχανικών που μπορείτε να απολαύσετε σε burger, πίτα ή βρώμικο, onion rings, κολοκυθάκια τηγανητά, καθώς και χειροποίητοι ντοματοκεφτέδες και κολυκυθοκεφτέδες. Συνοδεύστε το γεύμα σας με μία από τις χορταστικές και θρεπτικές σαλάτες που μπορείτε να βρείτε στο πλούσιο μενού, όπως την πράσινη σαλάτα Κηπουρού με φρεσκοκομμένα κηπευτικά, φιλέτο πορτοκάλι, ρόδι, αρωματικά βότανα και dressing μηλόξυδου.

Δοκιμάστε το νηστίσιμο Θυμάρι με take away από το κατάστημα ή delivery στο χώρο σας. Το Θυμάρι, που πάνω από δύο χρόνια μας προσφέρει εκλεκτές γεύσεις με γνώμονα την ποιότητα, φροντίζει και τώρα να τηρεί αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες, ώστε να προσφέρει άριστο αποτέλεσμα με γεύση αλλά και ασφάλεια.

Info:

ΘΥΜΑΡΙ 

Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 4

Τηλ: 2610 450050, 2619 451313

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life