Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θόδωρος Μπαρής: Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι, δεν ταξιδεύουμε

Θόδωρος Μπαρής: Φέτος το Πάσχα μένουμε σ...

Μήνυμα του Δημάρχου Ερυμάνθου

Σε γραπτό του μήνυμα προς τους συνδημότες τους ενόψει του Πάσχα ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής, τους καλεί φέτος να μείνουν σπίτι, να μην μετακινηθούν και να μην ταξιδέψουν. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: 

Μια λαχτάρα, εκείνη της αντάμωσης, μας διαπερνά και μας συγκινεί αυτές τις ημέρες που πλησιάζει το «Γλυκύ Έαρ».

Της αντάμωσης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μένουν στη γενέθλια γη, τους παλιούς φίλους, τους συγγενείς που αναπαύονται στα κοιμητήρια και τέτοιες Άγιες μέρες περιμένουν και περιμένουμε να τους επισκεφτούμε για να ανάψουμε το καντήλι τους προσμένοντας «Ανάσταση νεκρών».

Είναι αμοιβαία. Ίδια κι ίσως και μεγαλύτερη για εμάς που έχουμε ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και την αγκαλιά μας, τα φιλιά, τη ζεστασιά, την ομορφιά και τις μοσχοβολιές του τόπου μας την Άνοιξη, να ανταλλάξουμε τις πασχαλινές ευχές μας!

Μα τούτη η εποχή η πρωτόγνωρα δύσκολη, που σαν από την μοίρα και τα σημεία των καιρών ο κόσμος όλος ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά,  που η Ορθόδοξη Πίστη συντρίβεται κάτω από την θυσία Του Χριστού, παραδειγματιζόμαστε από την θεϊκή υπομονή και καλούμαστε να κάνουμε κι εμείς μια «θυσία».

Μικρή για τον καθένα από εμάς μα τεράστια για το καλό των συνανθρώπων, της πατρίδας, του κόσμου.

Μένουμε σπίτι! Αυτό το Πάσχα, το γιορτάζουμε αλλιώς. Δεν μετακινούμαστε, δεν ταξιδεύουμε, δεν βάζουμε σε κίνδυνο εμάς και τους αγαπημένους μας. Κάνουμε μια ιδιαίτερη «νηστεία» από εκείνη τη λαχτάρα και την ανάγκη της προσμονής.

Δεν την ακυρώνουμε και δεν την ξοδεύουμε. Την μεταθέτουμε για να έχουμε την ευκαιρία να γιορτάζουμε πάντα! Θα περάσει και σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί!

Καλή δύναμη! Καλή Ανάσταση!"

 

      

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις