Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμβόλισε αστυνομική μηχανή, δυο Ι.Χ. πολιτών στην Πάτρα και τελικά εντοπίστηκε στη Δυτική Αχαΐα - Καταδίωξη επειδή "φοβήθηκε το μπλόκο"

Εμβόλισε αστυνομική μηχανή, δυο Ι.Χ. πολ...

Όλη η διαδρομή της απίστευτης καταδίωξης το βράδυ της Τετάρτης

Με κινηματογραφικό τρόπο επιχείρησε να αποφύγει το μπλόκο των αστυνομικών, που τον καταδίωκαν χθες από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας μέχρι το Πετροχώρι Δυτικής Αχαΐας, όπου τελικά συνελήφθη.

Ο 24χρονος αρνήθηκε να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών στην πλατεία Γεωργίου κι έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν στο κέντρο της Πάτρας και τον εγκλώβισαν στην οδό Λασκάρως. Ο νεαρός  εμβόλισε μοτοσικλέτα αστυνομικού και ξέφυγε κατευθυνόμενος προς τον Άγ. Ιωάννη Πράτσικα. Στη συμβολή με την οδό Β. Αυτοκράτωρος συγκρούσθηκε  με όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα και στη διασταύρωση με την οδό Καρπενησιώτη με άλλο διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ένας άνδρας.

Ούτε αυτές οι συγκρούσεις κατάφεραν να τον σταματήσουν  και κινήθηκε προς την Πατρών Πύργου.

Στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας είχε στηθεί και άλλο αστυνομικό μπλόκο που επίσης δεν κατάφερε να σταματήσει την τρελή πορεία του 24χρονου,ο οποίος κινήθηκε προς το Πετροχώρι.

Μετά τις αναζητήσεις της αστυνομίας , το αυτοκίνητο εντοπίστηκε παρατημένο σε ένα χωράφι και ο νεαρός βρέθηκε στο Λογοθέτη της Δυτικής Αχαΐας.

Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε κατά τη σύλληψή του στους αστυνομικούς, «φοβήθηκε και δεν σταμάτησε». Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ όπως όλα δείχνουν φαίνεται να μην διέθετε ούτε άδεια  όπως προβλέπεται από τις νέες διατάξεις για τον περιορισμό της κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Λογοθέτη Δυτικής Αχαΐας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 24χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα ο δράστης χθες το βράδυ στην Πάτρα, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη κατά την οποία ο 24χρονος συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν πολίτες και εμβόλισε μια υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ, εγκαταλείποντας τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Παράλληλα σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκαν παραβάσεις, διότι οδηγούσε ιδιαίτερα επικίνδυνα και πιο συγκεκριμένα παραβίασε τρεις φορές ερυθρό σηματοδότη, οδήγησε δύο φορές αντίθετα σε μονόδρομο, οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παράλληλα στερούνταν και βεβαίωση μετακίνησης.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων από αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Β΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις