Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Σάββας της ταβέρνας «1871», στην Άνω Πάτρα

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Σάββας της...

"Έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος που όλοι οι μουσικοί είχαμε αγαπήσει γιατί ακριβώς το 1871 ήταν το μοναδικό μέρος στην Πάτρα που έπαιζες και δεν άκουγες κιχ από κάτω ..."

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Σάββας, ιδιοκτήτης επί σειρά ετών της ταβέρνας «1871» στην Άνω πόλη. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα.

Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε  τη θλίψη του ενώ συλλυπήθηκε την οικογένεια και τους οικείους τους.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν μοιράστηκαν τις δικές τους αναμνήσεις από έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο της Πάτρας. Ανάμεσά τους ο μουσικός Σωτήρης Ντούβας, ο οποίος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook, το βράδυ της Τρίτης 

«Έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος που όλοι οι μουσικοί είχαμε αγαπήσει γιατί ακριβώς το 1871 ήταν το μοναδικό μέρος στην Πάτρα που έπαιζες και δεν άκουγες κιχ από κάτω ... Αν κάποιος μιλούσε , πεταγόταν ο Παναγιώτης και με την πρώτη τον έστελνε έξω από το μαγαζί.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα πάει (17 χρόνων) και έπαιζα με τον πιανίστα Γιώργο Μεταξά και τον Spilios Kastanis του παρήγγειλα μια μπύρα και με κοιτάζει και μου λέει " τράβα ρε γ@@@@@@ πήγαινε άνοιξε το ψυγείο κ πάρε ότι θες μας σκότισες τα αρ@@@@@"

Μια άλλη φορά είχα ξεχάσει να φέρω το ταμπούρο και δεν μπορούσα να παίξω οπότε άρχισε η μπάντα χωρίς εμένα.. Ο Παναγιώτης με είχε στολίσει με τις ωραίες του λέξεις μέχρι που μου λέει ότι δεν πρόκειται να πάω πουθενά αν δεν παίξω και μου δίνει ένα χαρτόκουτο που βάζει τα κρασιά του και μου λέει "παίξε τώρα μην σου γ@@@@@" ... Είναι το χαρτόκουτο που δείχνει το βίντεο που παίζουμε με τους night and day ... Αυτός ήταν ο Παναγιώτης !! Ένας ευαίσθητος, φιλόμουσος αθυρόστομος άνθρωπος που λειτουργούσε εκτός πλαισίων ... Καλό ταξίδι να έχεις μάγκα μου !!!

 Η δικιά σου Παρισινή κομμούνα κράτησε 25 χρόνια + .. Μας έκανες να αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ αυτό που κάνουμε και πάντα αισθανόμασταν τιμή να παίζουμε στο 1871.....»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις