Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 40% στο ενοίκιό τους

Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 40% στο ενοίκιό τους

Τι προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Δείτε αναλυτικά, τα άτομα που δικαιούνται 40% έκπτωση στο ενοίκιό τους και πως θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες. Αυτή η έκπτωση αφορά επιχειρήσεις που κλείνουν ή πλήττονται (επαγγελματικό μίσθωμα) ή εργαζόμενους σε κλειστή επιχείρηση ( Α’ κατοικία).

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΝΠ προβλέπει μέτρα στήριξης των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολουμένων και των ιδιοκτητών ατομικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία, για τη λήψη μέτρων οικονομικής ενίσχυσης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προβλέπονται μέτρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων, που αφορούν αναστολή της προθεσμίας για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και των δόσεων ή διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής ασφαλιστικών εισφορών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις