Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

15+ ΦΩΤΟ από την Πάτρα της μάσκας, των γαντιών και του κορωνοϊού

15+ ΦΩΤΟ από την Πάτρα της μάσκας, των γ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Δείτε ΦΩΤΟ

Εικόνες που πριν από ένα μήνα ίσως κάποιοι να τις θεωρούσαμε παράδοξες, ίσως υπερβολικές, πλέον αποτελούν καθημερινότητα και στην Πάτρα, με τους λιγοστούς που κυκλοφορούν στο κέντρο της πολης να είναι αδιαπραγμάτευτα εξοπλισμένοι με μάσκες και γάντια. Τα πρωινά ο κόσμος που κυκλοφορεί στην πόλη δεν είναι πολύς. Κυρίως μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων εστίασης, οι κάτοικοι της Πάτρας έμειναν στο σπίτι και ... ελλείψει επιλογών και επειδή η προσωπική ηθική ευθύνη των ημερών το επιβάλει.

Οι περισσότεροι από αυτούς που διαπιστώθηκε οτι συνεχίζουν το πρωί να κυκλοφορούν και ίσως όχι απαραίτητα για να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες, όπως να ψωνίσουν ότι χρειάζονται, αλλα για να απολαύσουν τον ήλιο των ημερών με έναν καφέ σε πλαστικό στο χέρι και με παρέα τον φίλο συνταξιούχο στα παγκάκια των πλατειών, είναι άνθρωποι κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας.

Κυκλοφορούν φυσικά και νεότερης ηλικίας άνθρωποι που εξακολουθούν να εργάζονται ή πρέπει να ρυθμίσους ζητήματα της καθημερινότητας.

Τα απογεύματα πάντως στο νότιο πάρκο της Πάτρας κυρίως η εικόνα αλλάξει. Όπως και το απόγευμα της Πέμπτης, πάρα πολλοί νέοι συνωστίζονται στο πάρκο για να κάνουν τη βόλτα τους ή τη γυμναστική τους και χρειάζεται η περιπολία της αστυνομίας για να τους θυμίσει οτι πρέπει να μένουν στο σπίτι τους για να σταματήσει η διασπορά του κορωνοϊού. Το πόσοι βέβαια το αντιλαμβάνονται είναι εύκολο να το διαπιστώσετε παρατηρώντας τις αντιδράσεις τους μπροστά στο φάρο και την ενημέρωση που έγινε από το περιπολικό, στο βιντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις