Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το Περί Σκιών προτρέπει τα παιδιά για δημιουργικές ζωγραφιές με θέμα «Ο Καραγκιόζης μένει σπίτι …»

Το Περί Σκιών προτρέπει τα παιδιά για δη...

Από 23 Μαρτίου στο κανάλι Περί Σκιών του Χρήστου Πατρινού στο youtube θα αναρτώνεται παραστάσεις Καραγκιόζη για να τις δουν μικροί και μεγάλοι

Επειδή τα παιδιά μας είναι πάντα δημιουργικά, δραστήρια, έχουν έμπνευση και φαντασία ακόμη κι όταν είναι συνέχεια στο σπίτι και επειδή αγαπάνε τον λαϊκό ήρωα του θεάτρου σκιών, τον αγαπημένο καμπούρη ήρωα, τον Καραγκιόζη, το «Περί Σκιών» του Χρήστου Πατρινού όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, δίνει την δυνατότητα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να εμπνευστούν και να ζωγραφίσουν τα παιδιά τις δημιουργίες τους με θέμα "Ο Καραγκιόζης μένει σπίτι".

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στείλτε τη/τις ζωγραφιά/ζωγραφιές του παιδιού σας μέχρι την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:59 μ.μ. μέσω messenger στο Περί Σκιών ή στο Χρήστος Πατρινός, με e-mail στο [email protected] ή εναλλακτικά στην ταχυδρομική διεύθυνση Περί Σκιών, Νόρμαν 20, Άγιος Διονύσιος Τ.Κ 26223 Πάτρα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα ενθύμιο για την αξιόλογη προσπάθειά τους, ενώ οι τρεις (3) επικρατέστερες θα κερδίσουν από μια χειροποίητη φιγούρα.

Από τη Δευτέρα 23/3/2020 στο κανάλι Περί Σκιών στο youtube θα αναρτώνται παραστάσεις Καραγκιόζη που έχουν πραγματοποιηθεί ανά την Ελλάδα και ολιγόλεπτα στιγμιότυπα με το παραδοσιακό θέατρο σκιών του Χρήστου Πατρινού χαρίζοντας γέλιο, κέφι, χαρά για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι την λαϊκή τέχνη.

Όλοι μας μένουμε σπίτι, γιατί οφείλουμε να προστατέψουμε το πολυτιμότερο αγαθό που είναι υγεία μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture