Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Θετικοί δυο εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ρίου - Σε κατ' οίκον περιορισμό

Κορωνοϊός: Θετικοί δυο εργαζόμενοι του ν...

Η κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν δυο μέλη του ιατρο-νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών. Οι ίδιοι και οι επαφές τους τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό για δυο εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες η μία περίπτωση αφορά νοσηλεύτρια του ιδρύματος, η οποία στο πρώτο τεστ βρέθηκε θετική. Η εξέταση θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας εξακολουθούν να νοσηλεύονται 20 ασθενείς , εκ των οποίων ένας 64χρονος από τη Δυτική Αχαΐα διασωληνωμένος και ένας 45χρονος ο οποίος βρίσκεται στον ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Το πρωί της Τετάρτης ένας από τους πρώτους ασθενείς πήρε εξιτήριο, ωστόσο εισήλθε ένα ακόμα περιστατικό από την Σπάρτη.

Εξάλλου, συναγερμός σήμανε χθες στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, καθώς μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας κρατούμενος, ο οποίος κατά την εισαγωγή του διαπιστώθηκε πως ήταν εμπύρετος και διερευνάται ως πιθανό κρούσμα κορωνοϊού. Σημειώνεται πάντως ότι  στο σωφρονιστικό κατάστημα έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Εδώ και δέκα μέρες έχει διακοπεί το επισκεπτήριο, το προσωπικό και όσοι εισέρχονται στο χώρο θερμομετρούνται καθημερινά, , ενώ γίνονται απολυμάνσεις των κοινοχρήστων χώρων και υπάρχουν συστάσεις για τήρηση των μέτρων υγιεινής των κρατουμένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις