Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξέμειναν από web κάμερες, εξαιτίας της καραντίνας για τον κορωνοϊό

Πάτρα: Ξέμειναν από web κάμερες, εξαιτία...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και Η/Υ

Ανάρπαστες έγιναν οι web καμερες που προορίζονται για ηλεκτρονικούς υπολογιστές (φορητούς και σταθερούς). Μεγάλα καταστήματα - και της Πάτρας- που διαθέτουν περιφερειακά υπολογιστών, όπως web cameras το μεσημέρι της Τρίτης δεν είχαν ούτε στις αποθήκες τους κάμερες για βιντεοκλήσεις μέσω H/Y και προγραμμάτων όπως skype, facebook messenger, Hang Out, Viber κ.α.

Η καραντίνα του κορωνοϊού ανάγκασε και τους έλληνες να κλειστούν στα σπίτια. Ειδικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Ομως η κοινωνικότητα δύσκολα σταματά και την ασφαλή λύση μπορεί να δώσει η τεχνολογία.

Τα social media ετσι κι αλλιώς μας έχουν φέρει κοντά, ωστόσο το να μπορείς να μιλήσεις και να δεις τον συνομιλητή σου, είναι ακόμη καλύτερο. Για εκείνους που δεν είναι εξοικιωμένοι με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων και τις σχετικές υπηρεσίες βιντεοκλήσης, γιοί, κόρες και εγγόνια ανέλαβαν πρωτοβουλία να τους εξοπλίσουν με web κάμερες για να έχουν επικοινωνία απομακρυσμένα, ανα πάσα στιγμή.

Παλιοί υπολογιστές ενισχύθηκαν με περιφερειακά, όπως κάμερες και ακουστικά και η γιαγιά και ο παππούς αν και σε καραντίνα, όποτε το επιθυμούν είναι σε επικοινωνία με την υπόλοιπη οικογένεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις