Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει τους διαρρήκτες – «Στόχος» τα καταστήματα, μείωση στις κλοπές στα σπίτια

Αχαΐα: Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει τους δι...

Εντείνονται οι περιπολίες της αστυνομίας στα καταστήματα

 

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει και το αστυνομικό δελτίο στην Πάτρα και την Αχαΐα τις τελευταίες ημέρες, όπου  κλείνουν καταστήματα και οι περισσότεροι αυξάνουν τις ώρες που μένουν στο σπίτι.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr από την Παρασκευή και ως σήμερα Τρίτη φαίνεται να υπάρχει μείωση στις κλοπές σε σπίτια στην Πάτρα και την Αχαΐα. Την ίδια ώρα στόχος φαίνεται πως έχουν γίνει καταστήματα στην Πάτρα με αποτέλεσμα να έχουν δοθεί εντολές από την αστυνομική  διεύθυνση Αχαΐας για αύξηση της αστυνομικής επιτήρησης των καταστημάτων, στο πλαίσιο των περιπολιών.

Ως γνωστόν έχουν κλείσει καταστήματα εστίασης και εμπορικά κέντρα και από την Τετάρτη  κλείνουν και τα εμπορικά καταστήματα.

Στην περιοχή έχουν σημειωθεί απόπειρες διαρρήξεων σε καταστήματα ενώ χθες νωρίς το πρωί, όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr  συνελήφθησαν ένας 40χρονος και μια 35χρονη για διάρρηξη και κλοπή καφετέριας,ενώ σύμφωνα με την αστυνομία προέκυψε ότι είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλες 4 επιχειρήσεις.

Η αστυνομία τους συνέλαβε μέσα στο καφέ έχοντας πάρει από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ενώ φέρονται να είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλες 4 επιχειρήσεις.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί και πιο συγκεκριμένα ένας 40χρονος και μια 35χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι δράστες, χθες το πρωί, στην Πάτρα, διέρρηξαν καφετέρια και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τους δύο δράστες μέσα στο κατάστημα, ενώ βρήκαν στην κατοχή τους κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει από την 15/03/2020 έως και την 16/03/2020, ακόμη τέσσερις απόπειρες κλοπής σε καφετέρια, ζαχαροπλαστείο, καταστήματα εμπορίας επαγγελματικού εξοπλισμού και
περιποίησης ζώων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις