Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Τραμπουκισμός κατά υπαλλήλου φαρμακείου από «δημοσιογράφο του OPEN»

Κορωνοϊός: Τραμπουκισμός κατά υπαλλήλου ...

Θα στραφεί νομικά εναντίον του το κανάλι

Το βίντεο που δείχνει την λεκτική επίθεση ενός πελάτη σε φαρμακοποιό σε φαρμακείο των βορείων προαστίων κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον πελάτη να τραμπουκίζει την υπάλληλο επειδή «δεν απολύμανες τα χέρια σου μπροστά μου». Μάλιστα, σε κάποια στιγμή του βίντεο όπου της φωνάζει «είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο της Βερσάτσε» την υβρίζει χυδαία, και δεν διστάζει να στρέψει την κάμερα στο πρόσωπό της για να την διαπομπεύσει.

Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο χρήστης «Athanasios Tanasis Zervoudakis», που φέρεται να είναι εκείνος που πρωταγωνιστεί. Όπως φαίνεται, έχει επισκεφθεί κάποιο φαρμακείο της περιοχής στο Νέο Ψυχικό, και όταν βρίσκεται στο ταμείο, εξανίσταται κατά της φαρμακοποιού που δεν φοράει γάντια.

Αμέσως, της επιτίθεται ρωτώντας επίμονα γιατί δεν φοράει γάντια, με την ίδια να επιχειρεί μάταια να του δώσει οποιαδήποτε απάντηση, και τον «πελάτη» να την ρωτάει «να με πεθάνεις θέλεις» και να βρίζει χυδαία. Στη συνέχεια, κρατώντας έναν καφέ στο χέρι και μιλώντας της υποτιμητικά, της φωνάζει «είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο στο Βερσάτσε», με την υπάλληλο να χάνει κάποια στιγμή την ψυχραιμία της και να του απαντά «χέστηκα», και τον ίδιο να ανταπαντά «πάρε και τη μούρη σου που χέστηκες» και να στρέφει την κάμερα στο πρόσωπό της καταγράφοντάς την στο βίντεο.

Ο «δημοσιογράφος του OPEN» συνεχίζει να την μιλάει υποτιμητικά, δηλώνοντας μάλιστα «Αλέξανδρος Ωνάσης, γιος του Ωνάση», ενώ όταν τον ρωτά εάν την τράβηξε βίντεο, αυτός το αρνήθηκε και είπε «τραβάω το προϊόν». Ακολούθως, συνεχίζει να φωνάζει πως είναι δημοσιογράφος και μοντέλο, «ενημερώνοντας» την υπάλληλο του φαρμακείου πως «θα είσαι στο instagram».

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ OPEN

Με μια λιτή, αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση το OPEN TV πήρε θέση για τον χρήστη που παριστάνει τον δημοσιογράφο του OPEN και απευθύνθηκε με απαράδεκτο τρόπο σε φαρμακοποιό.

«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι, ενώ παρόμοια ήταν και η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος... ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του OPEN δεν θα μπορούσε να περάσει.

Το βίντεο που κάνει το γύρο των social media έχει αναρτηθεί από τον ίδιο. Τον δείχνει να επικαλείται την δημοσιογραφική του ιδιότητα (;) και να επιτίθεται στη φαρμακοποιό για τους κανόνες υγιεινής που τήρησε κατά την επίσκεψή του ως πελάτης. Είναι ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος (;) δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κανάλι, το οποίο με τη σειρά του θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

 

 

Πηγή: ethnos.gr και thepressproject.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις