Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αντισηπτικά για τους πελάτες και καλυμμένα τα προιόντα με προστατευτικό νάιλον, σε αρτοποιεία

Πάτρα: Αντισηπτικά για τους πελάτες και ...

Επίσης είδαμε να έχουν τοποτεθητεί σε περίοπτη θέση αφίσες με οδηγίες προστασίας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος και του Υπουργείου Υγείας

Τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου επικίνδυνου κορωνοϊού έχουν πλέον περάσει σε όλα τα καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως και στα αρτοποιεία. Στην είσοδο πολλών αρτοποιείων υπάρχει ενημερωτική αφίσα που έχει βγει από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό με κεντρικό σύνθημα «προστατευόμαστε, δεν φοβόμαστε», αλλά και ειδικό αντισηπτικό υγρό χεριών και όλοι οι πελάτες μπαίνοντας αλλά και φεύγοντας και αφού είχαν πάρει τα ρέστα τους, έκαναν χρήση του αντισηπτικού, απολυμαντικού χεριών. Ταυτόχρονα οι κοπέλες που εξυπηρετούσαν τον κόσμο φορούσαν ειδικά γάντια προστασίας ενώ και όλα τα είδη που βρίσκονταν μπροστά όπως κέικ, βουτήματα ή φρυγανιές ήσαν καλυμμένα με λεπτό προστατευτικό νάιλον.

Αντίστοιχες συνθήκες έχουν αρχίσει να επικρατούν σε όλα τα ζαχαροπλαστεία ενώ και ο κόσμος προσπαθεί να τηρεί την απόσταση ασφαλείας και όσο το δυνατόν να μην συνωστίζεται.

Όλα τα παραπάνω ενδεδειγμένα μέτρα, αξίζει να σημειωθεί πως σχολιάζονταν θετικά από τον κόσμο και έδειχναν τον υψηλό επαγγελματισμό και σεβασμό των υπευθύνων προς τους πελάτες τους στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Μεγάλα πόστερ με οδηγίες που έχουν βγει από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ είδαμε να έχουν αναρτηθεί και στην είσοδο σούπερ μάρκετ για να τα βλέπουν οι πολίτες. Επίσης σε καφετέριες και καταστήματα εστίασης της Πάτρας, τα dettol και αντισηπτικά όπως δείχνει και η τελευταία φωτ. είναι τα πλέον απαραίτητα πλάι στη ζάχαρη, το τσάι και τον καφέ.

Κείμενο - φωτογραφίες: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις