Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του «Moby Dick» στο Παλλάς, τηρώντας τον περιορισμό των 1000 θέσεων

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του «Moby Di...

Οι χώροι του θεάτρου απολυμαίνονται συνεχώς ενώ λειτουργεί και σύστημα νωπού αέρα για τη διασφάλιση του εξαερισμού του θεάτρου

Το Θέατρο Παλλάς στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εστάλη, τηρώντας απόλυτα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού - Covid-19, επιβεβαιώνει ότι θα τηρήσει τον περιορισμό των 1.000 ατόμων που τέθηκε από την Επιτροπή Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, έχοντας ήδη προσαρμόσει ανάλογα τις διαθέσιμες στο κοινό θέσεις.

Επιπλέον, συνεχίζει η ανακοίνωση, παρότι πάντοτε είναι εναρμονισμένο με αυστηρούς κανόνες υγιεινής, το θέατρο Παλλάς έχει προχωρήσει σε περαιτέρω ειδικές ενέργειες. Συγκεκριμένα το σύνολο των χώρων και επιφανειών του θεάτρου με τις οποίες έρχονται σε επαφή οι θεατές, απολυμαίνονται καθημερινά με αυξημένη μάλιστα συχνότητα, με ειδικά καθαριστικά. Περαιτέρω, στους χώρους του θεάτρου έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός αντισηπτικών υγρών, προς χρήση των θεατών. Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση, στο θέατρο Παλλάς λειτουργεί σύστημα νωπού αέρα, που διασφαλίζει τον εξαερισμό της αίθουσας και την εισαγωγή φρέσκου αέρα στο χώρο.

Να θυμίσουμε πως στο Παλλάς παίζεται αυτό το διάστημα, το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας «Moby Dick» από το Onassis Culture σε συνεργασία με τις Θεατρικές Σκηνές, σε λιμπρέτο & μουσική σύνθεση του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα ενώ μεταξύ των ηθοποιών που παίρνουν μέρος είναι και οι Πατρινοί Δημήτρης Γεωργαλάς και Γιάννης Στόλλας.

Οι φωτ. της παράστασης είναι του Ανδρέα Σιμόπουλου και μας εστάλησαν με την ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture