Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανήσυχος ο Δήμαρχος Ναυπάκτου στη σύσκεψη για τον κορωνοϊό στην Αντιπεριφέρεια Αιτωλοακαρνανίας

Ανήσυχος ο Δήμαρχος Ναυπάκτου στη σύσκεψ...

Αναφέρθηκε στις καθημερινές μετακινήσεις εκπαιδευτικών, εργαζομένων και επαγγελματιών από και προς την Αχαΐα

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας για το σοβαρό θέμα του κορωνοϊού COVID-19 υπό την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Σαλμά, συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των Δήμων καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των φορέων της Αιτωλοακαρνανίας.  

Εκ μέρους του Δήμου Ναυπακτίας παρέστησαν ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων Ντίνος Τσουκαλάς.  Στη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε αναλυτική περιγραφή των μέχρι σήμερα δεδομένων από τον Υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτη Μάλλιο και το Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο. 

Λαμβάνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Ναυπακτίας έθεσε υπ’ όψιν των παρισταμένων τις καθημερινές μετακινήσεις που πραγματοποιούν δάσκαλοι, καθηγητές, εργαζόμενοι, επαγγελματίες και πολίτες από και προς την Αχαΐα, όπου καταγράφεται έξαρση του ιού.  Τόνισε μάλιστα την ανησυχία για την εξάπλωσή του σε περιοχές στις οποίες μέχρι ώρας δεν έχουν εκδηλωθεί κρούσματα και ζήτησε την άμεση εξέταση της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της κατάστασης.  

Σημειώνεται πως, τα συγκεκριμένα ζητήματα, έχουν ήδη τεθεί από την πλευρά του Δήμου Ναυπακτίας και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γκίζα σε γνώση των αρμόδιων αρχών και εγγράφως.

Αυτό που συστήνεται σε όλους μας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι να εστιάζουμε στην ατομική ευθύνη των πολιτών για τον περιορισμό της έξαρσης του κορωνοϊού, στους αερισμούς και τους αυστηρούς καθαρισμούς των εσωτερικών χώρων και κυρίως στην προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.  

Ο Δήμος Ναυπακτίας με υπευθυνότητα θα συνεχίσει να ενημερώνει συστηματικά τους δημότες και σε κάθε περίπτωση θα συντονίζεται με τις κεντρικές οδηγίες που δίνονται από τους αρμοδίους φορείς υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις