Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σύσκεψη για τον κορωνοϊό στον Δήμο Ερυμάνθου

Σύσκεψη για τον κορωνοϊό στον Δήμο Ερυμάνθου

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο Δήμαρχος

Σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο πλαίσιο των οδηγιών του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού συγκάλεσε το πρωί της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, όλες οι υπηρεσίες και δομές είναι έτοιμες ενώ υπάρχει ήδη ενημέρωση για όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον ιό,  σε όλους τους χώρους συνάθροισης του κοινού, καθώς και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, οι Διευθυντές και προϊστάμενοι προσωπικού, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χαλανδρίτσας, του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, του Δασονομείου, οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι», στα ΚΔΑΠ, στο Κέντρο Κοινότητας και φυσικά, οι δύο Διευθυντές των Κέντρων Υγείας Χαλανδρίτσας, Γρηγόρης Αλλόκριος και Ερυμάνθειας, κ. Κόλλιας.

Επισημάνθηκε η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων και αποφασίστηκε να υπάρξει μπαράζ ενημερωτικών δράσεων με σκοπό την πληροφόρηση όλων των δημοτών για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Επίσης, ο Δήμαρχος απηύθυνε για ακόμη μία φορά έκκληση στους δημότες να αποφεύγουν τις συναθροίσεις, αλλά και να περιορίσουν την επίσκεψή τους σε δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Τέλος, ο κ. Μπαρής όπως και η πλειονότητα των εκπροσώπων που συμμετείχαν στη σύσκεψη επεσήμαναν πως όλοι οφείλουν να αναλάβουν και την ατομική ευθύνη και χωρίς πανικό, να εφαρμόζουν πιστά τους απλούς κανόνες προσωπικής υγιεινής και προφύλαξης. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις