Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Άκης Πετρετζίκης δοκίμασε φέτα Καλαβρύτων, ροδοζάχαρη και έκανε σκι -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άκης Πετρετζίκης δοκίμασε φέτα Καλαβρύ...

Η εκπομπή μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/3/2020 στο κανάλι του Alpha

Απολαυστική ήταν η εκπομπή του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη «Akis’ Food Tour» που μεταδόθηκε στις 8 το βράδυ της Κυριακής 8 Μαρτίου 2020 στο κανάλι του Alpha. Η εκπομπή διάρκειας 1 ώρας είχε πλάνα από το ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη στα ιστορικά και πανέμορφα Καλάβρυτα. Η εκπομπή περιελάμβανε πολλά από τα γνωστά τοπικά στοιχεία των Καλαβρύτων όπως πλάνο όπου ο Άκης Πετρετζίκης έφτανε με το τραίνο του Οδοντωτού ή άλλο πλάνο από την Κάτω Ζαχλωρού όπου ενώ μαγείρευε μακαρόνια με τυρί, χαιρέτησε και το τρένο που περνούσε εκείνη τη στιγμή.

Ο δημοφιλής σεφ είχε βρεθεί για τα γυρίσματα της νέας αυτής ταξιδιωτικής - μαγειρικής εκπομπής του, στα Καλάβρυτα λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και πέτυχε το Χιονοδρομικό σε λειτουργία και με αρκετό χιόνι. Μάλιστα πήρε και μαθήματα σκι και το ανταπόδωσε μαγειρεύοντας κάτι με μοσχαρίσιο κρέας που κέρασε όσους βρίσκονταν εκεί.

Τον είδαμε ακόμα να επισκέπτεται τη μονάδα παραγωγής φέτας και τυροκομικών του Χρήστου Πετρόπουλου στους Άνω Λουσούς Καλαβρύτων, μία πραγματικά νόστιμη και εκλεκτή φέτα, τον είδαμε να φτιάχνει και ροδοζάχαρη που την δοκίμασε πάνω σε γιαουρτάκι ενώ επισκέφθηκε και την Κερπινή, το Σκεπαστό, την Κέρτεζη όπου έφτιαξε ρυζόγαλο με φρέσκο γάλα, κ.α. Σίγουρα θα μπορούσε να δείξει πολλά ακόμα, ωστόσο όπως αντιληφθήκαμε ο Άκης Πετρετζίκης ενθουσιάστηκε όχι μόνο με το τοπίο των Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου που αναμένεται να εκσυγχρονιστεί κι άλλο αλλά και με τις τοπικές γεύσεις και προϊόντα ενώ τον ζηλέψαμε όταν τον είδαμε να επισκέπτεται έναν τοπικό φούρνο και να ζυμώνει και να δοκιμάζει μετά ολόφρεσκα καρβέλια ψωμί!

H σκηνοθεσία της εκπομπής είναι του Πάνου Γεωργίου, η αρχισυνταξία της Δανάης Σοφίας Βαρδαλή και η διεύθυνση φωτογραφίας του Γιάννη Γεμελιάρη ενώ το τραγούδι τίτλων ερμηνεύει ο Σάκης Ρουβάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight