Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πυροβόλησαν αστυνομικό στον Έβρο επειδή τον πέρασαν για μετανάστη!

Πυροβόλησαν αστυνομικό στον Έβρο επειδή ...

Το επεισόδιο φαίνεται πως σημειώθηκε προ ημερών με πρωταγωνιστές παραστρατιωτικούς

νδεικτικό της κατάστασης που βρίσκεται εκτός ελεχγου με τη δράση παραστρατιωτικών ομάδων είναι το επεισόδιο με θύμα έναν αστυνομικό που σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες στον Έβρο και επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές στο Tvxs.gr.

Ομάδα αποτελούμενη από κυνηγούς, εθνοφύλακες και άλλους αυτοαποκαλούμενους «πατριώτες», τις νυχτερινές ώρες, «περιπολούσε» στην συνοριακή περιοχή του Νότιου Έβρου, στις Φέρες, κοντά στο Δέλτα του ποταμού, μερικά χιλιόμετρα μέσα στην ενδοχώρα. Η παραστρατιωτική ομάδα παρακολούθησε τις κινήσεις αστυνομικού και στη συνέχεια τον πυροβόλησε, θεωρόντας ότι πρόκειται για μετανάστη που έχει μπει στο ελληνικό έδαφος.

Ο αστυνομικός, για καλή του τύχη, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο που σταμάτησε της σφαίρα και γλίτωσε με ελαφρύ τραυματισμό. Το περιστατικό επιβεβαιώνεται τόσο από αστυνομικές πηγές όσο και από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες. Είναι ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τις ανεξέλεγκτες ένοπλες ομάδες που υποκαθιστούν το νόμο. Πηγές κοντά στην Αστυνομία αναφέρουν ότι από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο δόθηκε εντολή να αποσιωπηθεί το γεγονός.

Σημειώνεται επίσης πως υπάρχουν καταγγελίες και βίντεο για τουλάχιστον δύο νεκρούς πρόσφυγες από πυρά στον Έβρο. Η κυβέρνηση τα έχει διαψεύσει όλα ως «Fake News», ωστόσο το περιστατικό με τον αστυνομικό που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από την παραστρατιωτική ομάδα έρχεται να ενισχύσει αυτές τις αναφορές.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις