Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται τον Ιούνιο 2020 το νέο "Candyman" φιλμ

Έρχεται τον Ιούνιο 2020 το νέο "Can...

Παραγωγός είναι ο βαρβευμένος με Όσκαρ για το "Τρέξε!" Τζόρνταν Πιλ

Tο ερχόμενο καλοκαίρι, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος και σκηνοθέτης του «Tρέξε!» και του «Εμείς», Τζόρνταν Πιλ εξαπολύει τη φρέσκια του διασκευή στον τρομακτικό αστικό μύθο που όλοι έχουμε ακούσει σε νυχτερινές διηγήσεις που κόβουν το αίμα και δεν είναι άλλος από τον μύθο του «Candyman».  Ο Τζόρνταν Πιλ είναι παραγωγός της ταινίας «Candyman» σε σκηνοθεσία της 30χρονης Νία Ντα Κόστα, που αποτελεί απευθείας σίκουελ του 1ου φιλμ που είχε προβληθεί το 1992.

Θα το δούμε στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tulip, από τις 11 Ιουνίου 2020 και μετά ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ.

Για πολλά χρόνια, η περιοχή Καμπρίνι-Γκριν ζούσε υπό τον τρόμο ενός αστικού μύθου, σχετικά με έναν υπερφυσικό ψυχοπαθή δολοφόνο που είχε γάντζο αντί για χέρι, ο οποίος εμφανιζόταν σε όσους είχαν το κουράγιο να πουν το όνομά του πέντε φορές μπροστά στον καθρέφτη.

Στο σήμερα, τίποτα δε θυμίζει εκείνο το Καμπρίνι-Γκριν. Στην περιοχή θα μετακομίσει ένα νέο ζευγάρι: ένας εικαστικός καλλιτέχνης και η διευθύντρια μιας γκαλερί. Ενώ η καριέρα του άντρα δεν πηγαίνει καλά, θα συναντήσει τυχαία μια παλιά κάτοικο της περιοχής η οποία τον εκθέτει στον μύθο του Candyman και σε όλα αυτά που το φάντασμα μπορεί προσφέρει στους τολμηρούς. Η αγωνία του ήρωα να εδραιωθεί στην καλλιτεχνική σκηνή του Σικάγο τον ωθούν σε μια μακάβρια συναλλαγή, με ανταλλάγματα που θα φέρουν ένα  νέο κύμα βίας και τρόμου και θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα φρικτό πεπρωμένο.

Η ανερχόμενη Νία Ντα Κόστα (Little Woods) σκηνοθετεί λοιπόν αυτήν τη σύγχρονη μετενσάρκωση του κλασικού μύθου, το υπερφυσικό slasher φιλμ «Candyman» με επίκεντρο έναν ψυχοπαθή δολοφόνο που είχε έναν γάντζο στη θέση του χεριού του. Το ζευγάρι που μετακομίζει στην περιοχή ερμηνεύουν ο Γιάχια Αμπντούλ-Ματίν του "Watchmen" και η Τιγιόνα Πάρις του περσινού, συγκινητικού φιλμ «If Beale Street Could Talk». Γύρω από το πολυτελές λοφτ του ζευγαριού, ζουν πλέον ευκατάστατοι millennials.

Παίζουν ακόμα η Κάσσι Κράμερ και ο Κόλμαν Ντομίνγκο.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο φιλμ του 1992, σε σενάριο Μπέρναρντ Ρόουζ, που βασίζεται στο διήγημα του συγγραφέα Κλάιβ Μπάρκερ με τίτλο “The Forbidden”. Το νέο «Candyman» είναι το 4ο φιλμ του ομώνυμου franchise. Παίζουν και ο Nathan Stewart-Jarrett ενώ οι Tony Todd and Vanessa Estelle Williams επιστρέφουν στους ρόλους τους του πρωτότυπου φιλμ.

Σενάριο Τζόρνταν Πιλ, Βιν Ρόζενφελντ και Νία Ντα Κόστα

Παραγωγή Ίαν Κούπερ, Βιν Ρόζενφελντ, Τζόρνταν Πιλ

Εκτέλεση Παραγωγής Ντέιβιντ Κερν, Άαρον Λ. Γκίλμπερτ, Τζέισον Κλοθ

Διάρκεια 85 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture