Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε πώς τα πάει η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision

Δείτε πώς τα πάει η Ελλάδα στα στοιχήματ...

Στο κλιπ παίζει μαζί με την νεαρή Ελληνο-ολλανδή ερμηνεύτρια και ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης του σήριαλ "Έρωτας μετά"

Tην τελευταία Κυριακή της αποκριάς 1η Μαρτίου 2020 στο φινάλε της εκπομπής της ΕΡΤ1 για τη Eurovision «Αντίστροφη Μέτρηση» με παρουσιαστή τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο προβλήθηκε για 1η φορά το ποπ τραγούδι «Supergirl» με το οποίο η νεαρή Ελληνο-ολλανδή Στεφανία Λυμπερακάκη, θα μας εκπροσωπήσει στην 65η Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ τον Μάιο του 2020. Μάλιστα στο καλογυρισμένο βίντεο κλιπ παίζει και ο νεαρός ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης του σήριαλ «Έρωτας μετά», ο οποίος είναι ένας από τους πέντε υποψηφίους για το φετινό θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» υποδύεται τον τηλεοπτικό γιο του Αντώνη Καρυστινού και της Έμιλυ Κολιανδρή, έχει ξεχωρίσει για τον ρόλο του Μπίλι στη θεατρική παράσταση «Η γίδα ή Ποια είναι η Σύλβια;» που ανέβηκε στο θέατρο Θησείον, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Για τη συγκεκριμένη ερμηνεία του διεκδικεί φέτος το βραβείο «Δημήτρης Χορν», το οποίο είναι ο σταυρός που φορούσε κάποτε ο αείμνηστος ηθοποιός, ο οποίος περνά κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο νέο ηθοποιό στον άλλο, συνοδευόμενος και από περγαμηνή. Η τελετή έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 9 Μαρτίου στο θέατρο «Χορν».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης υποδύεται στο βίντεο κλιπ που θα προβληθεί σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον (μαζί με την Ελλάδα είναι 41) έναν συμμαθητή της Στεφανίας Λυμπερακάκη, η οποία είναι ένα «Supergirl», όπως λέει και ο τίτλος. Η 17χρονη Stefania θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει στις 12, 14 και 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η Ελλάδα εμφανίζεται στον 2ο ημιτελικό.

Το «Supergirl» είναι ένα σύγχρονο pop, up tempo τραγούδι με έθνικ στοιχεία, το οποίο ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision υπογράφουν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος που έχει υπογράψει κι άλλα τραγούδια του διαγωνισμού όπως το υπέροχο «Scream» με τον Ρώσο Σεργκέι Λαζάρεφ που κατετάγη πέρυσι 3ο, οι Arcade και η Σάρον Βον, ενώ η σκηνοθεσία και το σενάριο του βιντεοκλίπ ήταν του Κώστα Καρύδα.

Την σκηνική παρουσία της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη σκηνή της Γιουροβίζιον έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Όσο για το ποια ήταν η υποδοχή του τραγουδιού από το κοινό και τους φαν μέχρι στιγμής, όπως γράφει το thetoc.gr, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στη 15η θέση μεταξύ των 41 χωρών που θα διαγωνιστούν στον διαγωνισμό της Eurovision.

Tα στοιχεία της ιστοσελίδας eurovisionworld.com θέλουν στις πρώτες θέσεις την Ισλανδία, τη Λιθουανία, τη Ρωσία και τη Ρουμανία ενώ ακολουθεί και η συμμετοχή της Ιταλίας και της Βουλγαρίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight