Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια σήμερα 1 Μαρτίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

 

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Κριός

Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς. 

Ταύρος

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική, με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξουν ευχάριστα νέα… 

Λέων

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας ένταση κουράζει το σύντροφο σας. 

Παρθένος

Τα άστρα σήμερα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις. Υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Ζυγός

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, που από καιρό σας ταλαιπωρεί. 

Σκορπιός

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. 

Τοξότης

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που εξάπτει τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας…

Αιγόκερως

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

Υδροχόος

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

Ιχθείς

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. 

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being