Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το περιπετειώδες θρίλερ "Το Κυνήγι" βγαίνει 26 Μαρτίου 2020 στη χώρα μας

Το περιπετειώδες θρίλερ "Το Κυνήγι&...

Ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα

To θρίλερ δράσης με στοιχεία σάτιρας σε σκηνοθεσία του 44χρονου Νεουορκέζου Κρεγκ Ζόμπελ «Το Κυνήγι – The Hunt» όπου παίζει και η 45χρονη ηθοποιός Χίλαρι Σουόνκ, τιμημένη με 2 Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, βγαίνει στις 13 Μαρτίου 2020 στις ΗΠΑ σε διανομή του στούντιο της Universal και στις 26 Μαρτίου αναμένεται να έρθει στη χώρα μας σε διανομή της Tulip.

Πρωταγωνιστούν εκτός της Σουόνκ (Million Dollar Baby, Boys don’t cry) οι Άικ Μπάρινχολτζ, Μπέτι Γκίλπιν και Έμα Ρόμπερτς.

Σενάριο: Νικ Κιούζ και Ντέιμον Λίντελοφ.

Παραγωγοί: Τζέισον Μπλουμ, Ντέιμον Λίντελοφ

Εκτέλεση Παραγωγής: Κρεγκ Ζόμπελ, Νικ Κιούζ, Στίβεν Ρ. Μόλεν

Διάρκεια 90 λεπτά.

Δώδεκα ξένοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο. Δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, ούτε πώς έφτασαν εκεί. Δεν γνωρίζουν ότι τους έχουν επιλέξει… για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό… Το Κυνήγι.

Στη σκιά μιας σκοτεινής ιντερνετικής θεωρίας συνωμοσίας, μια ομάδα εκλεκτών συγκεντρώνεται για 1η φορά σε μια απομακρυσμένη έπαυλη για να κυνηγήσουν ανθρώπους για.. σπορ. Αλλά τα σχέδιά τους θα ανατραπούν, καθώς μία από τις «κυνηγημένες», η Κρίσταλ (Μπέτι Γκίλπιν, Glow) γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού καλύτερα και από τους ίδιους. Αντιστρέφει τους όρους, διαλέγοντάς τους δολοφόνους έναν έναν, και κατευθύνεται προς τη μυστηριώδη γυναίκα (στο ρόλο η βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ) που βρίσκεται στο κέντρο όλων.  

Το φιλμ που χαρακτηρίζεται ως ένα μυστηριώδες θρίλερ, μας έρχεται από τον Τζέισον Μπλουμ, παραγωγό των ταινιών «Τρέξε!» και «Η Κάθαρση» και τον Ντέιμον Λίντελοφ, συν-δημιουργό των τηλεοπτικών επιτυχιών «The Leftovers» και «Lost» καθώς και του πρόσφατου τηλεοπτικού χιτ «Watchmen».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture