Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταστηματάρχες εστίασης: Κανονικά τα πάρτι στην Πάτρα

Καταστηματάρχες εστίασης: Κανονικά τα πά...

Δυσαρέσκεια για την ξαφνική ανακοίνωση από τον Υπουργό, ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων

Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία του κοινού. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr, o γραμματέας του ΔΣ του ΣΚΕΑΝΑ – Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας Παναγιώτης Ματθαιόπουλος προσθέτοντας πως ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου παρευρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας όπου παρών είναι και ο λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος.

Ο ΣΚΕΑΝΑ θα συνταχθεί με την τελική απόφαση που θα ληφθεί από το Δημοτικό συμβούλιο ωστόσο όπως ανέφερε ο κ. Ματθαιόπουλος και ο κ. Στεργίου, παρά την αναφορά του κ. Γώγου πως καλό είναι ο κόσμος να αποφύγει τον συνωστισμό και τα καρναβαλικά πάρτι, τα προγραμματισμένα πάρτι αναμένεται να γίνουν κανονικά μιας και η πόλη δεν είναι σε καραντίνα και δεν έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης σε μέσα μαζικής μεταφοράς ή σε αθλητικά γήπεδα, κινηματογραφικές, θεατρικές αίθουσες και εκκλησίες.

Ακόμα ο ΣΚΕΑΝΑ εκφράζει τις έντονες αντιρρήσεις του και δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ελέχθη και αποφασίστηκε η ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Δεν μπορεί από τη μία, την προηγούμενη μέρα να λες πως όλα είναι εντάξει και να βγαίνεις ξαφνικά την Πέμπτη το μεσημέρι και να καταργείς όλες τις εκδηλώσεις, γεγονός που θα έχει μεγάλο οικονομικό αντίχτυπο αλλά σίγουρα αυτό που υπερισχύει είναι η υγεία πάνω απ’ όλα, είπε ο κ. Ματθαιόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις