Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοιός: Αρχίζουν να αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ

Κορωνοιός: Αρχίζουν να αδειάζουν τα ράφι...

Μετά την ανακοίνωσή του πρώτου κρούσματος

Τα ράφια των σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη αρχίζουν να αδειάζουν από την στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα ότι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού εκδηλώθηκε στη συμπρωτεύουσα.

«Από τις 13:00 η κίνηση του καταστήματος είναι αυξημένη κατά 150% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της περσινής ημέρας» δήλωσε διευθυντής καταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. «Υπάρχουν αποθέματα όμως αν συνεχιστεί αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, τότε σύντομα όλα τα ράφια θα είναι άδεια» ανέφερε ο διευθυντής.

«Προμηθεύτηκα μεγάλη ποσότητα κατεψυγμένων προϊόντων για μα μην ξεμείνω. Έχω καταψύκτη μεγάλο και θα τον γεμίσω. Τι θα κάνω αν αδειάσουν τα σούπερ μάρκετ. Φροντίζω για να έχω» δήλωσε 65χρονη συνταξιούχος που γέμισε μέχρι πάνω με φαγώσιμα το καρότσι του σούπερ μάρκετ.

Να σημειωθεί πάντως πως όλοι οι αρμόδιοι φορείς συνιστούν προς τους πολίτες  ψυχραιμία. Ο πανικός είναι πάντοτε κακός σύμβουλος και σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.

Το thestival επικοινώνησε με τις κεντρικές διευθύνσεις δυο μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Αυτό που τόνισαν τα στελέχη των δυο ομίλων είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσο πρόβλημα επάρκειας και κατά συνέπεια δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. «Αυτό που θα γίνει τις επόμενες ημέρες είναι να στέλνουμε αυξημένες παραγγελίες στα καταστήματά μας. Μόλις αδειάζουν τα ράφια οι υπάλληλοι μας θα τα ξαναγεμίζουν» σημείωσε ο γενικός διευθυντής μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις