Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χειροπέδες σε 37χρονο απατεώνα

Πάτρα: Χειροπέδες σε 37χρονο απατεώνα

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις με ψευδείς ηλεκτρονικές αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτου και κλαρκ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας 37χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης κατ΄ εξακολούθηση, όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία "για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί και ένας 58χρονος Έλληνας, συνεργός του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο 37χρονος, ανήρτησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ψευδείς αγγελίες πώλησης αυτοκίνητου και κλαρκ, με αποτέλεσμα να πεισθούν δύο πολίτες - ενδιαφερόμενοι και να καταβάλουν συνολικά 11.550 ευρώ μέσω ηλεκτρονικών διατραπεζικών συναλλαγών, σε λογαριασμούς του 37χρονου και του 58χρονου συνεργού του.

Ο δράστης απαιτούσε και επιπλέον χρηματικά ποσά από τους παθόντες ισχυριζόμενος ότι έπρεπε να τακτοποιήσει φορολογικές εκκρεμότητες, ενώ για γίνουν αληθοφανείς οι ισχυρισμοί του απέστειλε μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής πλαστές αποδείξεις καταβολής χρημάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις