Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποχαιρέτισαν την 38χρονη Νεκταρία Κουτσούκου

Πάτρα: Αποχαιρέτισαν την 38χρονη Νεκταρί...

Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε την Δευτέρα 24/2 το πρωί στα Ψηλά Αλώνια

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε στις 11 το πρωί της Τετάρτης 26/2/2020 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πατρών η 38χρονη Νεκταρία Κουτσούκου. 

Η Νεκταρία Κουτσούκου που ήταν σύζυγος του Δημήτρη Κεπενού σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μεταβεί την Δευτέρα 24/2 το πρωί με το παιδάκι της στον παιδίατρο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε αμέσως μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ωστόσο παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατό της είναι για ανακοπή καρδιάς ωστόσο φως στα αίτια θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Ο ξαφνικός και αναπάντεχος χαμός της πραγματικά έχουν συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας ενώ και στα Ψηλαλώνια που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα από κόσμο, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Όλοι ήθελαν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε αμέσως ωστόσο το νήμα της ζωής της 38χρονης γυναίκας και μητέρας είχε δυστυχώς κοπεί.

Στην εξόδιο ακολουθία στον κατάμεστο ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, μίλησε με λόγια παρηγορίας στην οικογένεια της εκλιπούσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. Ανάμεσα στον κόσμο ήταν και πολλοί συνάδελφοι της από τα σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος. Η Νεκταρία Κουτσούκου εργαζόταν στο κατάστημα Ανδρικόπουλου στα Ψηλαλώνια στο τμήμα των τυριών καθώς και στο ταμείο. Ο ξαφνικός και αναπάντεχος θάνατος της λύπησε πολλούς και τους/τις συναδέλφους της που ήταν εκεί στο ναό του Αγίου Δημητρίου για να την αποχαιρετίσουν.

Ακολούθησε η ταφή της στο κοιμητήριο Εγλυκάδας. Η Νεκταρία Κουτσούκου Κεπενού είχε δύο κορούλες, την Ευγενία και την Κοραλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις