Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαφανίστηκαν οι μάσκες από τα φαρμακεία της Πάτρας! Τρόμος μετά τον κορωνοϊό στη Ιταλία

Εξαφανίστηκαν οι μάσκες από τα φαρμακεία...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Από τον Δεκέμβρη οι πατρινοί αγόραζαν μάσκες κούτες- κούτες

Ούτε για... δείγμα δεν υπάρχουν πλέον μάσκες στα φαρμακεία της Πάτρας. Ήδη από τον Δεκέμβριο υπήρξε αυξημένη ζήτηση σε μάσκες λόγω της έξαρσης του ιού της γρίπης. Οι πατρινοί αγόραζαν κούτες- κούτες τις μάσκες και μάλιστα τους τελευταίους μήνες πολλοί επέλεγαν να κυκλοφορούν προληπτικά φορώντας μάσκες.

Από το πρωί της Δευτέρας λόγω των πολλών κρουσμάτων και των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ιταλία, αρκετοί έχουν θορυβηθεί και ψάχνουν αγωνιωδώς μάσκες προκειμένου να προστατευτούν.

 

Οι μάσκες δεν είναι μέσο προστασίας

«Τα αποθέματα σε μάσκες στα φαρμακεία της Πάτρας έχουν εξαντληθεί. Άλλωστε οι μάσκες κατασκευάζονται σε χώρες της Νοτιανατολικής Ασίας όπου κι εκεί υπάρχουν τρομερές ανάγκες και ελλείψεις» αναφέρει στο thebest.gr ο κ. Σοφιανόπουλος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Πάτρας.

 

Όπως εξήγησε στο thebest.gr o κ. Σοφιανόπουλος, οι πατρινοί που σπεύδουν στα φαρμακεία έτσι ώστε να προμηθευτούν μάσκες και να προστατευθούν από τον κορωνοϊού αγνοούν ότι η μάσκα δεν προσφέρει τίποτα και είναι μέτρο προστασίας μόνο για τον άρρωστο. Μέτρο προστασίας και πρόληψης κατά του ιου είναι η καθαριότητα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις