Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο 40χρονος Κ.Κ. ο οδηγός της Corvette - Τι είπε στην κατάθεσή του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο 40χρονος Κ.Κ. ο οδηγός της Corvette - ...

Έμπορος πολυτελών αυτοκινήτων

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του 40χρονου εμπόρου πολυτεών αυτοκινήτων, στην οποία παρουσίασε τη δική του ςκδοχή για τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε πως "ήταν σε σοκ και δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί"

Νωρίτερα:

Ιδιοκτήτης της Corvette φέρεται να είναι ο Κ. Κ., 40 ετών, που ασχολείται με την αγορά και πώληση ακριβών αυτοκινήτων (supercars) και τα σταθμεύει σε πάρκινγκ της περιοχής του Χολαργού.

Άτομα που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο νεαρό ανέφεραν στο zougla.gr ότι του αρέσει να ντύνεται με ακριβά ρούχα, να κινείται σε γνωστά στέκια των Αθηνών και να κυκλοφορεί με ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία, σε κάποιες περιπτώσεις, παραμετροποιεί.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός -που είναι κάτοικος Χολαργού- βρέθηκε να τρέχει με πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε "κόντρες" στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις