Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Πάτρα για την 35χρονη Χάριετ Γκοτσοπούλου- Την βρήκε νεκρή η μητέρα της

Θλίψη στην Πάτρα για την 35χρονη Χάριετ ...

Το Σάββατο 22/2 στις 11 το πρωί η κηδεία της -Ήταν μουσικός του Δημοτικού Ωδείου Πατρών & της Δημοτικής Μουσικής

Μεγάλη θλίψη και σοκ προξένησε από την στιγμή που μαθεύτηκε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε ξαφνικά και απροσδόκητα από τη ζωή μία νέα κοπέλα από την Πάτρα, μία ταλαντούχα μουσικός, η 35χρονη φλαουτίστρια Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου.

Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 11 το πρωΐ από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α' Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας όπου και θα ταφεί.

Συντετριμμένη είναι η μητέρα της Τίνα και τα αδέλφια της, Αλέξης, Μιχάλης, Αθανάσιος. Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε δύο από τα αδέλφια της είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν για να παραστούν στην κηδεία της αγαπημένης τους αδελφής. Τη Χάριετ βρήκε νεκρή η ίδια της η μητέρα στο σπίτι που ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο & μετέφερε τη κοπέλα στο Νοσοκομείο στο Ρίο ωστόσο ήταν ήδη αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της. 

Η Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου ήταν παιδί του Δημοτικού Ωδείου Πατρών όσο και της Μπάντας. Είχε σπουδάσει και αποφοιτήσει από το Δημοτικό Ωδείο με πτυχίο και δίπλωμα στο φλάουτο. Ήταν μαθήτρια της διακεκριμένης σολίστ στο φλάουτο Ιβόνας Γκλίνκα. Η Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου είχε ασχοληθεί από μικρή με τη μουσική και την αγαπούσε πολύ. 

Το thebest.gr επικοινώνησε με το Δημοτικό Ωδείο Πατρών και όπως μας είπε η υπεύθυνη προγράμματος Άντα Βασιλακοπούλου, όλοι στο Ωδείο από τις 2 το μεσημέρι που πληροφορήθηκαν το άσχημο νέο για τη Χάριετ δεν μπορούν να το πιστέψουν. Το ίδιο συντετριμμένη και συγκινημένη είναι και η δασκάλα της Χάριετ, Ιβόνα Γκλίνκα. «Ήταν το καλύτερο παιδί, ανεπιφύλακτα. Την λατρεύαμε. Από τη στιγμή που μάθαμε τι έγινε δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Προσπαθούσαμε να μάθουμε αν πράγματι ήταν αλήθεια ότι έφυγε η Χάριετ από τη ζωή», ανέφερε η κ. Βασιλακοπούλου.

Επίσης για τη Χάριετ μας μίλησε και ο μαέστρος της Δημοτικής Μουσικής Χρήστος Λούκας καθώς η κοπέλα ήταν για αρκετά χρόνια στη Μπάντα (γύρω στα 12) χωρίς ωστόσο να μπορέσει να μονιμοποιηθεί όπως και άλλοι μουσικοί που πλαισίωναν τη Δημοτική Μουσική.

"Ήταν ένα φρόνιμο παιδί, μία ταλαντούχα μουσικός, μία αθόρυβη κοπέλα που δεν δημιουργούσε προβλήματα", ανέφερε στο thebest.gr ο κ. Λούκας.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η εκλιπούσα δούλευε σε κάποια δομή του Δήμου.

Ο θάνατος της πραγματικά έχει προκαλέσει σοκ και ιδιαίτερη θλίψη καθώς ήταν μία νέα, ταλαντούχα και δημιουργική κοπέλα που μπορούσε να προσφέρει πολλά τόσο στη μουσική όσο και γενικότερα.

Η φωτ. είναι από το προφίλ της στο facebook.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις