Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρό βρέφος: Μηνύσεις για την άδικη καταδίκη των γονέων και τη λανθασμένη εκτίμηση του ιατροδικαστή

Νεκρό βρέφος: Μηνύσεις για την άδικη κατ...

Για τραγικά λάθη του ιατροδικαστή κάνουν λόγο οι συνάδελφοί του

ια ολόκληρη κοινωνία έπεσε να δικάσει, να σταυρώσει και να περάσει από την... κρεατομηχανή μια οικογένεια που θρηνεί το χαμό ενός παιδιού, ενός βρέφους. Ωστόσο, ο πατέρας, παρότι έχασε το παιδί του και παρότι «βαφτίστηκε» παιδεραστής, είπε ότι «συγχωρεί» όλους αυτούς που έσπευσαν να τον καταδικάσουν. Κούμπωνε άλλωστε, με όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με το μεταναστευτικό, με τις ΜΚΟ, με τους ηθικούς κι αξιακούς κανόνες που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι.

Ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρίας έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της όλης ιστορίας. Ο ιατροδικαστής έκανε ένα τεράστιο λάθος. Δεν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη διαδικασία. Δεν πήγε στο Παίδων να λάβει ιστορικό. Διαπόμπευσαν τον πατέρα ακόμα και οι συνάδελφοί μου. Δεν πρέπει να αντιστρέφουμε την ιστορία. Οι τρόποι είναι απλοί. Οργάνωση, στελέχωση, εκπαίδευση και κυρίως τήρηση των επιστημονικών κανόνων. Οταν τηρούμε τους κανόνες σπάνια θα πέσουμε σε τραγικά λάθη, όπως ήταν αυτό. Ενα τραγικό λάθος που δεν πρέπει να επαναληφθεί...»

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο πατέρας του νεκρού βρέφους από τη Συριά και ο δικηγόρος της οικογένειας, Α. Μπακρί, ο οποίος δήλωσε ότι αν δε ζητήσει συγνώμη ο ιατροδικαστής θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις