Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παίρνουν πινακίδες στα διπλοπαρκαρισμένα στο κέντρο της Πάτρας

Παίρνουν πινακίδες στα διπλοπαρκαρισμένα...

Οι έλεγχοι της Τροχαίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση

Συνεχίζεται η «έφοδος» των τελευταίων ημέρων από την Τροχαία της Πάτρας, προς τους παραβάτες οδηγούς του κέντρου της πόλης. Αυτή την ώρα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, αστυνομικοί «ξηλώνουν» πινακίδες από τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα από Γούναρη μέχρι Κολοκοτρώνη.

Η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας, έχει στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους οδηγούς ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί φαινόμενα παραβατικότητας στην οδηγητική τους συμπεριφορά, εστιάζοντας στο ζήτημα της παράνομης στάθμευσης και ιδιαίτερα των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων, που οξύνουν το ήδη οξυμένο πρόβλημα του κυκλοφοριακού.

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή, οι αστυνομικοί παίρνουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων στο κέντρο. Την Παρασκευή η Αστυνομία προχώρησε στην αφαίρεση συνολικά 45 πινακίδων κυκλοφορίας από ΙΧ αυτοκίνητα που είχαν διπλοπαρκάρει στο κέντρο της πόλης, ενώ το Σάββατο «ξήλωσε» 68 πινακίδες.

Χθες Δευτέρα, όπως πληροφορείται το thebest.gr ξηλώθηκαν 56 πινακίδες, ενώ συνολικά κόπηκαν 83 κλήσεις.

Αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, περιπολικό της Τροχαίας, αλλά και μοτοσυκλετιστές αστυνομικοί, διέρχονται τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και όπου διαπιστώσουν διπλοπαρκαρισμένα οχήματα προχωρούν σε αφαίρεση πινακίδων και στη βεβαίωση των σχετικών προστίμων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις