Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Καρναβαλικό κέφι στο χορό της Κοινωφελούς Επιχείρησης για το Πατρινό Καρναβάλι – ΦΩΤΟ

Καρναβαλικό κέφι στο χορό της Κοινωφελού...

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα

Στους ρυθμούς της αυθεντικής καρναβαλικής διάθεσης που είναι συνώνυμη με την Πάτρα των ημερών μας συντονίστηκαν οι θιασώτες του καρναβαλικού χορού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας που πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στο Royal Theatre.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης και οι συμμετέχοντες με ή χωρίς φουρώ διασκέδασαν και χόρεψαν με αστείρευτα καρναβαλικά αποθέματα. Σε μια περίοδο που οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού κλιμακώνονται και πληθαίνουν, ο χορός της Κοινωφελούς αποτέλεσε μια πολύ καλή αφορμή για συνάντηση των Πατρινών καρναβαλιστών. Μέλη πληρωμάτων, μέλη της Γνωμοδοτικής και Κριτικής Επιτροπής, εργαζόμενοι, συμμετέχοντες συντελεστές των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού και πολλοί δημότες άφησαν για μια νύχτα τις έγνοιες και αφέθηκαν στη σαγήνη του χορού. Τη μουσική και χορευτική τους διασκέδαση ανέλαβε η εξαιρετική μπάντα Bright Diamonds που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της ξεσηκώνοντας με το πληθωρικό σόου της προσαρμοσμένο στις καρναβαλικές απαιτήσεις. Disco και Funk, Soul και RnB, μοντέρνα Pop και Rock’n’Roll ακούσματα συμβάδισαν με καρναβαλική μουσική και αξέχαστες επιτυχίες αποζημιώνοντας το κοινό.

Ήταν μια αξέχαστη χορευτική νύχτα που ανέβασε το καρναβαλικό θερμόμετρο, η καλύτερη εκκίνηση λίγο πριν την τελική ευθεία των καρναβαλικών εκδηλώσεων και του κεφιού.

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ήρα Κουρή ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που προσήλθε στο χορό και κάλεσε όλους να ενώσουν τη διάθεση, τη φαντασία και το κέφι τους για να χαρούμε ένα αξέχαστο Καρναβάλι τις επόμενες μέρες και νύχτες..

Τα έσοδα του χορού θα διατεθούν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για τη στήριξη του δεκατιανού των μαθητών στα σχολεία της πόλης μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture