Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Άντριου: Είχε σχέση και με δεύτερο «βιαστή ανηλίκων»

Πρίγκιπας Άντριου: Είχε σχέση και με δεύ...

Έναν Καναδό, μεγιστάνα της μόδας

Μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Επστάιν, τώρα αποκαλύπτεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε φιλοξενηθεί σε έπαυλη μεγιστάνα που κατηγορείται για τον βιασμό 10 γυναικών και κοριτσιών.

Ο πρίγκιπας Άντριου είχε μείνει στην έπαυλη του Πίτερ Νάιγκαρντ στις Μπαχάμες το 2000. Είχε πάει εκεί μαζί με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον και τις δύο κόρες του, πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία. Η επίσκεψη της οικογένειας στην έπαυλη είχε γίνει λίγο αφότου ο Νάιγκαρντ διευθέτησε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς τρεις γυναίκες είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο 77χρονος Καναδός μεγιστάνας της μόδας κατηγορείται ότι στην ίδια έπαυλη στις Μπαχάμες παρέσυρε κορίτσια έως 14 ετών, τα οποία τα νάρκωνε και τα βίαζε. Οι κατηγορίες σε βάρος του Νάιγκαρντ και οι σχέσεις του πρίγκιπα Άντριου μαζί του θυμίζουν το σκάνδαλο Επστάιν, στο οποίο επίσης ενεπλάκη ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μετά την έκταση που πήρε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τον χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν- ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή τον περασμένο Αύγουστο- ο πρίγκιπας Άντριου αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του. Τον προηγούμενο μήνα Αμερικανοί εισαγγελείς κατηγόρησαν τον γιο της Ελισάβετ για μηδενική συνεργασία στο πλαίσιο της έρευνας για τον Επστάιν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight