Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθερος με περιοριστικούς ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν

Ελεύθερος με περιοριστικούς ο πατέρας τη...

Μετά την απολογία του

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, μετά την απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, που δηλώθηκε εξαφανισμένη στις 21 Δεκεμβρίου.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν ότι ο νεαρός πατέρας της Βαλεντίν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και υποχρέωσης εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα.

«Δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω μόνος μου εδώ, ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί», φέρεται να είπε στον ανακριτή ο πατέρας της 7χρονης ο οποίος δηλώνει μετανιωμένος. Έδωσε επίσης στον ανακριτή την ακριβή διεύθυνση που διαμένει η μητέρα της Βαλεντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γαλλικές αρχές έχουν ήδη γνωστοποιήσει ότι η μητέρα ζει στο Σεν Ετιέν από το 2015, ενώ εκτιμούν πως δεν προκύπτει λόγος το παιδί να φύγει από κοντά της και να φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα της Πρόνοιας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις