Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα επισκέφθηκε τα μαρτυρικά Καλάβρυτα

Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα επισ...

Τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος - Παρών και ο πρόεδρος του Ελληνοουκρανικού συλλόγου φιλίας ‘’Φάρος‘’ Μιχάλης Ροδόπουλος

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Καλαβρύτων Αθανασίου Παπαδόπουλου, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «ο Φάρος» Μιχάλη Ροδόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια διαβίβασε το κάλεσμα στον Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα ιστορικά και μαρτυρικά Καλάβρυτα ώστε να γνωρίσει ο κ. Πρέσβης την ιστορία της περιοχής των Καλαβρύτων και την σημασία που έχουν για τα διακόσια χρόνια (200) της Φιλικής Εταιρείας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Ουκρανία, στην πόλη της Οδησσού.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα, με πιο βασικό την ανάπτυξη του τουρισμού και την αδελφοποίηση των Καλαβρύτων με έναν δήμο της Ουκρανίας.

Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος απηύθυνε επίσης πρόσκληση στον Πρέσβη της Ουκρανίας και στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας (Αγίου Ανδρέου 55-57, Πάτρα) όπως παρευρεθούν στις 21 Μαρτίου 2020 στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Καλάβρυτα ενώ ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρέσβη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο της Οδησσού, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Μουσείου στην Οδησσό, την Πρόεδρο του Ελληνικού Συλλόγου της Οδησσού και τον Πρόξενο.

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του και δίνει πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο «για τη φιλοξενία που μας επιφυλάξατε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις