Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη Γαλλία βρήκαν τη μικρή Βαλεντίν - Ο ρόλος του πατέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Γαλλία βρήκαν τη μικρή Βαλεντίν - Ο ...

Φέρεται να ομολόγησε ότι γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως το παιδί είναι στη Γαλλία

Στη Γαλλία εντοπίστηκε η 7χρονη Βαλεντίν βάζοντας τέλος στην αγωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 7χρονης ομολόγησε πως γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί είναι στην Γαλλία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας φέρεται να είπε ότι ήρθε στην Ελλάδα η αδερφή της μητέρας της μικρής Βαλεντίν και την πήρε μαζί τους στην Γαλλία χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη βρει πλαστά έγγραφα του πατέρα της 7χρονης και φίλων του σε φιλικό του σπίτι. Με αυτή την αφορμή τον κράτησαν και εξετάστηκε κατά την διάρκεια της νύχτας από έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όπου εκεί ομολόγησε το τι είχε γίνει. Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αρνητικός στις απαντήσεις που έδινε. Με την ομολογία του στους αστυνομικούς έγινε αμέσως βιντεοκλήση στην Γαλλία και μίλησαν με το παιδί και την θεία του.


Σήμερα και μετά την ομολογία του αστυνομικοί με νέες έρευνες διαπίστωσαν ότι είχε βγάλει εισιτήριο για την Γαλλία με σημερινή ημερομηνία και θα ταξίδευε με πλαστά χαρτιά. Στο ερώτημα των αστυνομικών γιατί δεν το είπε από την πρώτη στιγμή, φέρεται να απάντησε ότι είχε κάνει φυλακή στο Κογκό και τον είχαν βασανίσει. Και επειδή είχε και ο ίδιος πλαστά έγγραφα φοβόταν ότι θα έμπαινε πάλι στην φυλακή. Σε κάθε ευκαιρία έλεγε στους αστυνομικούς ότι το μόνο που ήθελε ήταν μια καλύτερη ζωή για το παιδί του.

Το 7χρονο κοριτσάκι, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει ο πατέρας της στις αρχές και είχε πει μέχρι και για προσέγγισή του από ΜΚΟ, είναι καλά στην υγεία του και βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Οι ελληνικές αρχές είχαν ζητήσει την βοήθεια των γαλλικών και μετά από συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν το 7χρονο κοριτσάκι. Το παιδί βρέθηκε σε συγγενείς της μητέρας της, που έχει φύγει από την ζωή, και πήγαινε και στο σχολείο.

Πότε εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν
Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε μίνι μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό για να πιει ένα χάπι, καθώς όπως δήλωσε είχε πονοκέφαλο.

 
Από τότε της 7χρονης χάθηκαν, ενώ και οι κινήσεις του πατέρα της από την αρχή προκάλεσαν ερωτήματα στις Αρχές που ανέλαβαν τις έρευνες, καθώς την έψαξε την ίδια μέρα μ’ έναν φίλο του και στην συνέχεια, αφού δεν την είχε εντοπίσει, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως θα επιστρέψει. Ο πατέρας εξεταζόταν από τις αρχές από την Δευτέρα 10/02/2020. Τελικά, έσπασε και ομολόγησε που βρίσκεται το παιδί του.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις