Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Απονομή Πτυχίων σε επιτυχόντες μαθητές από τον ξενόγλωσσο Οργανισμό “Κουτσαντώνη” – ΦΩΤΟ

Απονομή Πτυχίων σε επιτυχόντες μαθητές  ...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Μια ακόμη χρονιά γεμάτη επιτυχίες γιόρτασαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη στην ετήσια εκδήλωση απονομής πτυχίων στους μαθητές τους. Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 η αίθουσα δεξιώσεων του «Αστήρ» γέμισε με χαμόγελα επιτυχίας! Μαθητές, γονείς και προσωπικό καμάρωσαν και χειροκρότησαν θερμά τους 253 επιτυχόντες μαθητές στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Κινεζική Γλώσσα, οι οποίοι πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις του σχολικού έτους 2018-2019.

Οι εκατοντάδες επιτυχόντες μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη κάθε χρόνο, τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και οι άριστες βαθμολογίες αποτελούν απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και επιβεβαιώνουν την δυναμική παρουσία του Οργανισμού στην ξενόγλωσση εκπαίδευση επί 55 χρόνια.

Ταυτόχρονα έγινε και η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά όπου υπήρξαν δυο τυχεροί κερδίζοντας 2 υποτροφίες που ανοίγουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες.  Ο πρώτος τυχερός κέρδισε 1 υποτροφία στο Ιδιωτικό Κολέγιο “City Unity” που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην πόλη μας και η δεύτερη τυχερή κέρδισε μια ετήσια υποτροφία εκμάθησης μιας δεύτερης ξένης γλώσσας.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του οργανισμού συγχαίρουν για μία ακόμη φορά τους μαθητές τους και παράλληλα ευχαριστούν θερμά γονείς, μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά