Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς δρούσε η συμμορία που έκλεβε πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Πάτρα - Τρεις συλλήψεις

Πώς δρούσε η συμμορία που έκλεβε πρακτορ...

Η αστυνομία είχε θέσει σε προτεραιότητα την εξιχνίαση της υπόθεσης

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε σήμερα το πρωί μετά από επιχείρηση, η αστυνομία στην Πάτρα, για τις διαρρήξεις και κλοπές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Πάτρα και όχι μόνο, όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr.

Συνελήφθησαν ως φερόμενα μέλη εγκληματικής ομάδας δύο άνδρες και τρεις γυναίκες ενώ έχουν εξιχνιαστεί εφτά περιπτώσεις κλοπών . Πέντε σε πρακτορεία ΟΠΑΠ μια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα και μία σε αρτοποιείο στην Ηλεία. Τα περιστατικά είχαν γίνει από το τέλος Ιανουαρίου και ως τις αρχές Φεβρουαρίου και η  αστυνομία είχε θέσει σε προτεραιότητα την εξιχνίαση των υποθέσεων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, συμμορία, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε διάπραξη κλοπών σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, πρατήριο υγρών καυσίμων και αρτοποιείο, στην Πάτρα και στην Μυρσίνη Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δυο άνδρες,  ηλικίας 22 και 43 ετών, καθώς και μια 26χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.  
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας, που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εξιχνίασαν συνολικά πέντε κλοπές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, μια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, καθώς και μια σε αρτοποιείο στην Μυρσίνη Ηλείας, που είχαν διαπράξει οι δράστες τις τελευταίες δυο εβδομάδες, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (310) ευρώ, λαχεία αξίας (600) ευρώ, καθώς και διάφορα έγγραφα.

Ως προς την μεθοδολογία της εγκληματικής ομάδας, επισημαίνεται ότι οι δράστες ενεργούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες και μαντήλια, ενώ επέλεγαν να δρουν κυρίως τις βραδινές ώρες.

Επιπλέον, χρησιμοποιούσαν μεταλλικά αντικείμενα ή πέτρες προκειμένου να διαρρηγνύουν τα καταστήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.  

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις