Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραβείο και αριστείο κοινωνικής προσφοράς για τη Λούκα Κατσέλη στην Πάτρα

Βραβείο και αριστείο κοινωνικής προσφορά...

Στην παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος της Ευρυδίκης Λειβαδά-Ντούκα «Στους θρόνους της Αποκάλυψης»

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Ευρυδίκης Λειβαδά- Ντούκα «Στους θρόνους της Αποκάλυψης», το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση για την παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Αχαΐας και η Ένωση Γυναικών Πάτρας, τα μέλη της οποίας έδωσαν για ακόμα μία φορά την πιο ηχηρή νότα της προσφοράς.

Εκλεκτή καλεσμένη ήταν η πρώην Υπουργός Λούκα Κατσέλη, στην οποία απέδωσαν βραβείο τιμής ένεκεν για την ευρύτερη προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και την προάσπιση του κοινωνικού δικαιώματος στη Στέγη, η πρόεδρος της ΕΓΥΠΑ, Άννα Μαρία Ρογδάκη και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κώστας Βοργιάς. Στην εκδήλωση συσπειρώθηκε επίσης η πλειοψηφία των σωματείων της Πάτρας με γυναίκα πρόεδρο που προσέφεραν στη Λούκα Κατσέλη αριστείο κοινωνικής προσφοράς για το μεγάλο της έργο.

Ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι, οι οποίοι μίλησαν για το βιβλίο, ήταν η πολιτικός μηχανικός και Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, η πρώην Υπουργός, Ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου Σία Αναγνωστοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος και ως Διευθυντής του Περιοδικού πολιτισμού Αrt and Αrt Μagazine, βράβευσε την πρόεδρο της ΕΓΥΠΑ Άννα Μαρία Ρογδάκη και την συγγραφέα Ευρυδίκη Λειβαδά- Ντούκα για την γενικότερη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Το παρών έδωσαν αρκετοί φορείς της Πάτρας αλλά και της Ναυπάκτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις