Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναντήσεις του Προέδρου του ΕΑΠ για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Συναντήσεις του Προέδρου του ΕΑΠ για τον...

Με Φίλια και Κούκιο

Την Παρασκευή 7-2-20 πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Προέδρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου καθ. Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα, με τον κ. Ανδρέα Φίλια (εντεταλμένο σύμβουλο, βοηθό Περιφερειάρχη), και τον κ. Κωνσταντίνο Κούκιο  (Πρόεδρο του Σπηλαίου Λιμνών Καλαβρύτων), στο γραφείο του Προέδρου στο ΕΑΠ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου "η συζήτηση είχε ως θέμα την ανταλλαγή απόψεων και τη συνεργασία, μεταξύ των τριών φορέων, για την συνδιοργάνωση  εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια  της Ελληνικής Επανάστασης.

 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο  ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων, με σκοπό την ακαδημαϊκή και πολιτιστική διάσταση των εορταστικών εκδηλώσεων του 2021, που θα αποτελέσουν έμπνευση και πηγή έρευνας για το μέλλον.

 Παράλληλα αναδεικνύεται, η κοινωνική και ακαδημαϊκή  προσφορά του ΕΑΠ μέσα από δράσεις που θα παρουσιαστούν  σε συνεργασία με την ΠΔΕ αλλά και άλλους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας.   

Μεταξύ άλλων ο κ. Ζώρας τόνισε την ανάγκη και τη σπουδαιότητα της συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς, με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη διοργάνωση εκδηλώσεων-δράσεων ακαδημαϊκού και πολιτιστικού χαρακτήρα, που αφορούν ένα τόσο μεγάλο γεγονός".   

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις