Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η πίτα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας

Η πίτα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας

Δείτε ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας, που έγινε στο χώρο «Deck» στον Επιβατικό Σταθμό Λιμένος Πατρών. Οι αίθουσες του όμορφου χώρου στην παραλιακή ζώνη της πόλης αποδείχτηκαν τελικά μικρές για να φιλοξενήσουν το πλήθος κόσμου που  συνέρρευσε στην εκδήλωση, όπως συμβαίνει άλλωστε όλα τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότεροι από τους παριστάμενους ήταν εκπαιδευτικοί μαζί με τις οικογένειές τους και φιλικά τους πρόσωπα. Τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ., που φρόντισαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

 Στην όμορφη εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό τα τελευταία χρόνια για τους εκπαιδευτικούς της πρώτης βαθμίδας της εκπαίδευσης, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Κώστας Γιαννόπουλος, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Αχαΐας Βαγγέλης Πασσάς, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πατρέων Φωτεινή Συριώτη ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων και του Αντιδημάρχου Παιδείας, ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας Σπύρος Ψαρράς, η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Αιγιάλειας Αθηνά Σκανδάμη, ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Σκεπετάρης, ο συνεργάτης της Βουλευτού κ. Αλεξοπούλου Τάκης Αντωνόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης, Συντονιστές Εκπαίδευσης κ.α. Την πίτα ευλόγησε ο π. Χαράλαμπος, ως απεσταλμένος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Σταυρογιαννόπουλος ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά και έκανε αναφορά στην ομιλία του στη σημασία της παιδείας για κάθε κοινωνία, καθώς και στις διεκδικήσεις και τους αγώνες του σωματείου και του Κλάδου για μια καλύτερη παιδεία, για ένα χαρούμενο και δημιουργικό σχολείο, για επιστημονική και οικονομική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού και για ένα ελπιδοφόρο μέλλον των παιδιών μας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις