Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανταλλαγή πυρών με την Αστυνομία και τραυματισμοί Αλβανών κακοποιών στην Κόρινθο- ΒΙΝΤΕΟ

Ανταλλαγή πυρών με την Αστυνομία και τρα...

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

17:45 Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους κακοποιούς σε σπίτι κι όταν αυτοί αντιλήφθηκαν πως είναι μπλοκαρισμένοι, έβγαλαν τα όπλα τους και άρχισαν τα πυροβολούν.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ “απάντησαν” στα πυρά, και τελικά δύο από τους κακοποιούς τραυματίστηκαν. Ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου και ο άλλος στο Θριάσιο. Ο τρίτος συνελήφθη.

17:17 Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου με τους αστυνομικούς, να καταδιώκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις οπλισμένους Αλβανούς κακοποιούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρον ότι έχει προηγηθεί ένοπλη συμπλοκή, καθώς αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν πυροβολισμούς κοντά στην Ακροκόρινθο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει μπλόκα σε σημεία «κλειδιά» προκειμένου να εντοπίσουν και να εγκλωβίσουν τους καταζητούμενους. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο για τυχόν ύπαρξη τραυματιών.

 

Πυροβολισμοί και εμβολισμός περιπολικού

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 44χρονο και πήγαν να τον συλλάβουν.

Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν, αφού για να ξεφύγει από τους άνδρες της ΕΛΑΣ ο καταζητούμενος μπήκε στο αυτοκίνητό του, και διεμβόλισε το περιπολικό για να ξεφύγει θυμίζοντας σκηνές από… το πασίγνωστο video game “Grand Theft Auto”, αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν για να τον ακινητοποιήσουν.

Τελικά ο άνδρας διέφυγε τραυματισμένος στο πόδι, ωστόσο η ελευθερία του… δεν κράτησε και πολύ. Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί τον βρήκαν και τον συνέλαβαν σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι ποινές που εκκρεμούσαν σε βάρος του ήταν συνολικής ποινής 64 χρόνων φυλάκισης.

 

Με πληροφορίες από: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις